Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

"Arriba el senyor President" de Artur González Joseph

En Paco i la Núria, militants del partit governant i persones de classe acomodada, cedeixen  el seu xalet de la costa al president del govern, on hi passarà uns dies de vacances.

La casa s'omple de persones del seguici presidencial. Els polítics -ja se sap- per allà on passen, aixequen un gran rebombori, potser no tant per pròpia voluntat, com per la dels seus càrrecs de confiança.

En un moment donat, apareix un àrab mort que ho embolica tot. Ningú sembla ser responsable de la seva mort, però tothom creu ser el principal candidat a culpable.

En aquests tipus de situacions tothom mira de espolsar-se les puces de sobre i, fins i tot, que l'hi encolomin el mort -mai millor dit- a un altre.

Quan arribi el president en treurem l'entrellat... (o no).

 

Entrades:

Les entrades són gratuïtes i límitades.
Es podrà fer la reserva d'entrada mitjançant aquesta web fins el divendres dia 8 de juliol a les 15h. Passat aquest termini no s'acceptaran més reserves i si queden entrades disponibles es posaran a disposició del públic 1h abans de la funció al mateix vestívol del teatre.

Data: Divendres 8 de juliol de 2016 Hora: A les 22 hLloc: Casal Mira-sol
Al Teatre de Mira-solCol·labora: Ajuntament de Sant CugatA càrrec de: Mira-sol Teatre
Entrada taquilla: Gratuïta
Comparteix això:

Cerca d'actes

Menú principal