Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

La gravetat del lloc. Festival LUMÍNIC

Un projecte de la Clara Gassull i l’Israel Ariño

La gravetat del lloc és una proposta expositiva on s’estableix un diàleg entre les escultures de la Clara Gassull i les fotografies de l’Israel Ariño. Amb un llenguatge que mescla escultura i imatge, utilitzant elements extrets del bosc, el projecte explora el concepte de lloc com a eix de vinculació emocional a través de la foscor, del límit del representable i de la percepció de la realitat. La nit apareix com a objecte de descobriment, misteri i plaer, com un espai jeroglífic que ens porta a imaginar alguna cosa més del que realment veiem.

 

 

LUMINIC es presenta com el primer festival de fotografia de Sant Cugat del Vallès que desplega una programació completa dedicada a la fotografia d’autor i que compta amb exposicions, xerrades, tallers i taules rodones generant una vivència innovadora. Vehiculat en un nou fil conductor cada any, pretén ser un punt de referència per la fotografia contemporània i una experiència transformadora per als visitants.

Inauguració del festival: dijous 21 de març a les 19h, al Claustre del Monestir de Sant Cugat

Espais del festival: Casa de Cultura, Centre d'Art Maristany, Museu del Monestir de Sant Cugat, Celler Cooperatiu, Teatre-Auditori de Sant Cugat, Fundació Cabanas. Casa Museu Cal Gerrer, L'Ateneu, Abacus, Arxiu Nacional de Catalunya.  

Programació del festival, consulteu a: luminicfestival.com

Organitzat per: Lumínic i Ajuntament de Sant Cugat.

Amb el suport de: Sorea

Data: Del 21 de març al 28 d'abril de 2019 Artista: Clara Gassull i l’Israel AriñoLloc: Casa de Cultura
Patrocina:
Hewlett-Packard
Estrella Damm
VisualKorner
Vermut Yzaguirre
Fujifilm
Impressionart Barcelona
TOT Sant Cugat
HOTEL STC
Le Ciel Sant Cugat
Comparteix això:

Cerca d'exposicions a la xarxa

Exposicions anteriors

Menú principal