Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Jardí d'Humus. Festival LUMÍNIC

Un projecte de Manel Esclusa

Estem davant d'un jardí de fotografies en la seva més autèntica realitat. Els negatius d'aquestes imatges, presos en color, es van plantar en el seu moment en planters, on normalment germinen les llavors de les plantes. Guardades a l'hivernacle del jardí, Esclusa deixa passar el temps suficient perquè la llum, la humitat, la calor, produeixin el canvi que la naturalesa facilita perquè neixin les plantes, pel creixement de l'orgànic en el seu propi cos. Aquesta alteració germinal modificarà l'obra completament, convertint cada fotografia en una imatge única i irrepetible.

 

LUMINIC es presenta com el primer festival de fotografia de Sant Cugat del Vallès que desplega una programació completa dedicada a la fotografia d’autor i que compta amb exposicions, xerrades, tallers i taules rodones generant una vivència innovadora. Vehiculat en un nou fil conductor cada any, pretén ser un punt de referència per la fotografia contemporània i una experiència transformadora per als visitants.

Inauguració del festival: dijous 21 de març a les 19h, al Claustre del Monestir de Sant Cugat

Espais del festival: Casa de Cultura, Centre d'Art Maristany, Museu del Monestir de Sant Cugat, Celler Cooperatiu, Teatre-Auditori de Sant Cugat, Fundació Cabanas. Casa Museu Cal Gerrer, L'Ateneu, Abacus, Arxiu Nacional de Catalunya.  

Programació del festival, consulteu a: luminicfestival.com

Organitzat per: Lumínic i Ajuntament de Sant Cugat.

Amb el suport de: Sorea

 

Data: Del 21 de març al 28 d'abril de 2019 Artista: Manel EsclusaLloc: Centre d'Art Maristany
Patrocina:
Hewlett-Packard
Estrella Damm
VisualKorner
Vermut Yzaguirre
Fujifilm
Impressionart Barcelona
TOT Sant Cugat
HOTEL STC
Le Ciel Sant Cugat
Comparteix això:

Cerca d'exposicions a la xarxa

Exposicions anteriors

Menú principal