Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Titulars. Exposició col·lectiva de Firart 2018

Titulars fa al·lusió a la síntesi de les notícies més rellevants i de darrera hora que apareixen en un diari, ja que el recull de propostes artístiques pretén donar visibilitat a una pluralitat de diàlegs plàstics, en diversos llenguatges creatius, replets de personalitat, que es concreten en creacions amb pensament crític, basats en les capçaleres de les darreres informacions recollides a la premsa.

Un dels temes centrals se sustenta, gràcies a una mirada crítica, en el panorama polític i en les diverses ideologies que dominen el moment actual. Els artistes han reutilitzat, s’han apropiat i han subvertit els discursos relatius al poder, als de la nostra manera de viure i als del comportament humà, amb una gran càrrega irònica.

La desinformació i l’excés d’informació són eines emprades per camuflar la vulneració dels drets de les persones, per amagar actes deslleials i per impulsar accions superficials per obtenir rèdits.

L’exposició intenta qüestionar-se l’agenda marcada pels mitjans de comunicació i dubta entre la realitat de la realitat o la realitat d’un temps de calendari imaginari.

Aquesta mostra pretén realitzar una doble funció: apel·lar als records de l’espectador, mitjançant la connexió amb les obres, i qüestionar-ne els límits, desdibuixar-los i portar-los al límit, a través de la trobada d’un univers més ampli del que tenen les pròpies obres.

El fil conductor d’aquest projecte és el recorregut a través de les pàgines d’un diari sota la mirada subjectiva dels diferents artistes que col·laboren en aquest esdeveniment.

 

Inauguració dijous 6 de setembre a les 19h

Data: Del 6 de setembre al 30 de setembre de 2018 Lloc: Casa de Cultura
Col·labora:
Ajuntament de Sant Cugat
Comparteix això:

Cerca d'exposicions a la xarxa

Exposicions anteriors

Menú principal